Рівненська ФРІ підтримує “Сильних в Україні”

Share

26 січня 2010 р. об 11.00 в Молодіжному центрі (вул. Соборна, 14а) відбулося нагородження учасників конкурсу соціальної реклами “Сильна Україна – 2009” за участі РММГО “ФРІ”.
На заході були відзначені учасники з Рівного та Гощі, які представляли номінації: „PR-матеріал, публіцистичні матеріали”, „Соціальний плакат” та „Фотографія”.
Начальник відділу сім”ї та молоді Рівненської обласної державної адміністрації Михайло Волинець нагородив учасників пам”ятними грамотами за небайдужість, чітку мету і сміливість бути собою.
Ініціатором проекту став український поет Євген Юхниця., партнерами – Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерство освіти і науки України, журнал «Все про бухгалтерський облік», ВМГО «Українська студентська спілка». Директор департаменту сприяння соціальному становленню та розвитку молоді Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту – К.В. Захаренко став почесним членом журі конкурсу соціальної реклами «Сильна Україна – 2009».
Всього на розгляд журі було надіслано близько 1500 робіт. До конкурсу долучилося майже 800 молодих людей зі всіх регіонів України.
“Сильні в Україні” – рух, що об’єднує активних, сучасних, амбітних, діяльних українців. Учасники проекту – прихильники ідеї сильної України, які пишаються своєю державою, бачать своє майбутнє, свій професійний і духовний розвиток у рідній країні. Рух покликаний показати світогляд нового покоління, переконати сучасників, що ми є громадянами сильної держави, а не представниками підкореного, пригнобленого народу.
Рух “Сильні в Україні” продовжуватиме свою діяльність, об’єднуючи активних, сучасних, амбітних, діяльних українців.

Марія Холод

Залишити відповідь