Чи стане Україна демократичною правовою державою? Зустріч з Солонтаєм.

Share

26 листопада у книгарні «Є» пройшла зустріч із засновником Фундації регіональних ініціатив Солонтаєм Олександром. Серед присутніх були члени молодіжних організацій, а також прості гості зі сторони, яким, взагалі, було цікаво познайомитися з самою організацією. Уся подія прямим ефіром транслювалася на сайті нашої організації, також він доступний тут: http://www.ustream.tv/recorded/2647632
Олександр Солонтай розпочав свій виступ з невеличкого відеоролику, соціально-політичного напрямку, присвяченого кампанії «Новий громадянин», яка присвячена майбутнім виборам президента України. Ця кампанія не ставить на меті схиляти до якогось окремо взятого кандидата, а спрямована на згуртування звичайних громадян України для того, щоб нагадувати переможцю виборів про його передвиборчі обіцянки, подібно до того, як молодь у «Молодіжній варті» нагадує народним депутатам про їх передвиборчі обіцянки у сфері молодіжної політики, яка, здебільшого, у них обмежена вузьким кругозором.
Також пан Солонтай нам розповів про свій тернистий шлях у створенні всеукраїнської організації та й, загалом, у своїй політичній діяльності, яку починав ще будучи студентом у роки правління Кучми. Не забув пан Солонтай і по відповідати на питання аудиторії, які з неї доносилися дуже жваво, чим показали, що як і молодь, якої там було переважна більшість так і більш зрілі люди, які також, були там, не байдужі до української політики, а особливо не байдужі до питань розвинення України, як правової та демократичної держави, так і розвитком молодіжного руху та самоврядування.
Закінчився вечір особистими розмовами з Олександром Солонтаєм та привітанням з Днем народження голови харківського осередку ФРІ Євгена Демченка.

Фотозвіт

Роман Терещук

Залишити відповідь