“КОХАННЯ-ЗІХАННЯ”” на день Святого Валентина

Share

   Сумська ФРІ на день усіх ЗАКОХАНИХ провела світський вечір “КОХАННЯ-ЗІТХАННЯ”. На вечорі зібралося близько 250 молодих людей, яких привабив новий формат відпочинку. Серед них – успішні бізнесмени, державні службовці, викладачі, студенти, всі, хто День Святого Валентина хотів провести по-особливому.

   Ми вирішили зробити щось гарне та красиве, запропонувати альтернативу нічним клубам саме в день закоханих. А вечір був дійсно світським: фуршет, дресс-код (вечірні сукні для леді та костюми для джентельменів), тільки благородні напої – шампанське і вино, лімузин та багато сюрпризів!!!!

   Вечір почали з розважальної програми. Далі розіграш першої поїздки на лімузині по нічному місту. Це була поїздка для двох одиноких сердець, яких обрала доля – рука маленького янголятка – Софії, яка допомагала нам з визначенням переможців. Наступну поїздку вже отримала пара закоханих. Крім того конкурси, подарунки від спонсорів – поїздка до путивлю, косметичні набори від “Оріфлейм”, солодощі від Крафт Фудс, гарна музика та атмосфера кохання і радості.

   Ніхто не лишився без гарного настрою та подарунків. Так і ФРІ отримала подарунок від спонсора – третя поїздка на лімузині. Мрії здійснилися у всіх! І головне, молоді та закохані поринули з головою в чарівність цього феєричного свята – дня Святого Валентина!

   Аліна Познанська

Залишити відповідь