Книги в руки рівненських бібліотек передавали ФРІшники

Share

16 жовтня 2007 р. Рівненська міська молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив» провела фінал акції «Книга в руки». Метою проекту стало поповнення фондів бібліотек м. Рівного новою літературою освітнього та соціального характеру.

Як відомо, в наші дні українські бібліотеки загалом, та бібліотеки м. Рівного зокрема, переживають далеко не найкращі часи. Недостатнє фінансування з боку держави, застаріла література, недостатня її кількість призвели до того, що молоді люди, які прагнуть розвиватися, часто не мають змоги знайти необхідний матеріал. Звісно, застарілі книжки час від часу оновлюються, але далеко не в тих обсягах, в яких це необхідно.

Тому, в рамках акції «Книга в руки» передбачалася безкоштовна передача рівненським бібліотекам сучасної, цікавої та необхідної для навчання та загального розвитку літератури. Ці книги були зібрані РММГО «Фундація Регіональних Ініціатив» протягом останнього року в рамках співпраці зі всеукраїнськими громадськими організаціями.

Всього активісти Рівненської ФРІ відвідали дев’ять бібліотек м. Рівного. Книги отримали шість найбільших вузівських книгозбірень, а також Рівненська державна обласна бібліотека, Обласна бібліотека для дітей та юнацтва та Міська центральна бібліотека. В безоплатне користування було передано біля 200 книг соціального, політичного та економічного характеру.

РММГО «Фундація Регіональних Ініціатив» щиро сподівається, що запропонована нами література допоможе усім охочим підвищити свої знання та розширити світогляд. Також маємо надію, що акція «Книга в руки» приверне увагу громадськості до бібліотек м. Рівного та їх проблем.

Залишити відповідь